Ηράκλειο: Ενημέρωση απο την Αντιφασιστική πορεία της 26/2

Ηράκλειο 26/2/2022: Η σημερινή αντιφασιστική πορεία που ειχε καλεστεί απο Αντιφασίστες/ριες, Αναρχικούς/ες, με αφορμή την επίσκεψη  του φασίστα  (προέδρου των Σπαρτιατών) Β.Στιγκα  ,ξεκίνησε περίπου στις 20:00 με το πλήθος του κοσμου να κυμαίνεται στα 150-200 άτομα.
Η πορεία ξεκίνησε με πολυ δυνατό παλμό απο την πλατεία λιονταριών και δια μέσω των οδών 1821, πλατεία Κορνάρου ,Αβέρωφ, Πλατεία Ελευθερίας, Δαιδάλου και κατέληξε ξανά στην πλατεία λιονταριών.Κατα την διάρκεια της πορείας φωνάζονταν συνεχώς αντικρατικά,αντιφασιστικά, συνθήματα χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ένταση με τους μπάτσους.Η σημερινή πορεία πέρασε το μήνυμα ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο από το μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα της πόλης απεναντι σε κάθε φασιστική πρόκληση.

(((●))) Candia :: Alternativa

Ακολουθούν φωτογραφίες:

——————————————————————————————————————————-

Σήμερα, μετά από αντανακλαστικό αντιφασιστικό κάλεσμα, 200 άτομα συγκεντρωθήκαμε στα Λιοντάρια στην αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή την κάθοδο του Β.Στιγκα στο Ηράκλειο.

Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε πορεία με δυνατό παλμό σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της πόλης μας, σαν επιστέγασμα της ακύρωσης του προγράμματος του.
Ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” έκανε ένα μάταιο ταξίδι, δεν παρευρέθηκε σε κανένα από τα σημεία του Δήμου που είχε ανακοινώσει.
Το μήνυμά μας βρήκε τον αποδέκτη του.
Εδώ είναι Ηράκλειο, ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες!