Ηράκλειο :Δράσεις αλληλεγγύης 21-22/7 στον αναρχικό απεργό πείνας (από 23/5) Γιάννη Μιχαηλίδη

Ηράκλειο :Δράσεις αλληλεγγύης 21-22 Ιούλη 2022 στον αναρχικό απεργό πείνας (από 23 Μάη 2022) Γιάννη Μιχαηλίδη

  • Πέμπτη 21 Ιούλη 2022 : Ανάρτηση πανό στην γέφυρα του πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή του λάκκου για την απεργία πείνας  και προπαγάνδισης της πορείας αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πέινας (από 23 Μάη 2022) Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

 

 

 

Παρέμβαση αλληλεγγύης στην θεατρική παράσταση “Η Mεγάλη Πλεκτάνη“, στο κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκη για την ανάδειξη της απεργίας πείνας του αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη ,στη σκηνή ανοίχτηκε πανό αλληλεγγύης και έγινε ενημέρωση από το μικρόφωνο για την υπόθεση του συντρόφου.

 

 

 

 

 

  • Παρασκευή 22 Ιούλη 2022 : Πορεία αλληλεγγύης στον στον αναρχικό απεργό πέινας Γ.Μιχαηλίδη

H συγκέντρωση για την σημερινή πορεία αλληλεγγύης με αφορμή την απεργία πείνας (από 23/5/22) του αναρχικού Γ.Μιχαηλίδη την οποία καλούσαν αναρχικοί- ες/ Αντεξουσιαστές-τριες  ήταν στις 19:00 στην πλατεία λιονταριών ,(σχετικό κάλεσμα εδώ) .Η πορεία ξεκίνησε κατά τις 20:00 με περίπου 200 άτομα και η διαδρομή της ήταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (οδός 1821-πλατεία Κορνάρου-πλατεία Ελευθερίας -οδός Δαιδάλου-πλατεία λιονταριών-οδός 25ης Αυγούστου) και κατέληξε  στην Κατάληψη Ευαγγελισμού.

Η παρουσία των μπάτσων  ήταν διακριτική ,η πορεία ξεκίνησε  χωρίς άμεση αντιπαράθεση και διαπληκτισμούς , με ασφαλίτες να παρακολουθούν από μακρυά την συγκέντρωση & διμοιρίες να παραμένουν στάσιμες σε  απόσταση από την διαδρομή της πορείας. Κατά την διάρκεια της πορείας που είχε δυνατό παλμό ,βάφτηκαν με σπρέϋ προσόψεις τραπεζών,  ρίχνονταν τρικάκια και φωναζόταν αντικρατικά συνθήματα & συνθήματα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας .

Νίκη στην απεργία πείνας του Γ.Μιχαηλίδη

(((●))) Candia :: Alternativa