Χανιά : Συγκεντρωτικό δράσεων αλληλεγγύης από 08/7-15/7 στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Συγκεντρωτικό δράσεων αλληλεγγύης από 08/07-15/07 στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

  • Στις 08/07 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης με μικροφωνική στην πλατεία του συντριβανιού, στην καρδιά της τουριστικοποιημένης και εξευγενισμένης περιοχής της πόλης στο παλιό λιμάνι, όπου μοιράστηκαν κείμενα στα ελληνικά και αγγλικά για την ύποθεση του αναρχικού συντρόφου Γ. Μιχαηλίδη. Με την λήξη της συγκέντρωσης, περίπου 60 σύντροφισσες και σύντροφοι κινήθηκαν με πορεία στα στενά της παλιάς πόλης φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια, ενώ παράλληλα μοιράζονταν και κείμενα στους περαστικούς, διαταράσσοντας έτσι για λίγο το τουριστικό πάρκο στο οποίο έχει μετατραπεί η πόλη.
  • Την Τετάρτη 13/07 που ο σύντροφος Γ. Μιχαηλίδης βρισκόταν στην 53η μέρα απεργία πείνας, και στην προσπάθεια μας να σπάσει η σιωπή που έχουν επιβάλλει τα καθεστωτικά ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο τοπικό κανάλι της Νέα Τηλεόρασης με βίντεο το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που βρίσκεται η υγεία του συντρόφου αλλά και γενικά για το καθεστώς “προληπτικής κράτησης” που του έχει επιβάλλει το κράτος και οι μηχανισμοί του.
  • Την Παρασκευή 15/07 στην πλατεία πίσω από το ωδείο, πραγματοποιήθηκε μικροφωνική συγκέντρωση, όπου μοιράστηκαν κείμενα και αναρτήθηκαν πανό στην πλατεία.

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΙΟΥΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ

 

Πρωτοβουλία αλληλεγγύς με τον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

 

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1619910/