Κρήτη: Κινήσεις/Δράσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας απο 23/5 Γ.Μιχαηλίδη

Ηράκλειο : Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση την Παρασκευή 8/7 τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με μπογιές και πέτρες καθώς και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ελεγκτικό συνέδριο με βαριοπούλες δείχνοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Γ. Μιχαϊλίδη.

Δεν πρόκειται να φτάσουμε στην αναρχία ούτε σήμερα ούτε αύριο ούτε σε δέκα αιώνες, απλώς θα πορευόμαστε προς την αναρχία σήμερα, αύριο και για πάντα”.

Ερρίκο Μαλατέστα

Στις 23/5 ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαϊλίδης ξεκινάει απεργία πείνας διεκδικώντας την αποφυλάκιση του. Έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, βάση της νομοθεσίας της αστικής δικαιοσύνης θα έπρεπε να είναι ελεύθερος από τα δεσμά του κράτους.

Αυτή η επίθεση απέναντι στον Μιχαϊλίδη δεν είναι μεμονωμένη αλλά εντάσσεται σε μια γενικευμένη επίθεση του κράτους απέναντι στους πολιτικούς κρατούμενους και τους αγωνιστές που παρεκκλίνουν από τα πλαίσια που επιβάλει.

Έχοντας διανύσει την 49 μέρα απεργίας πείνας , η υγεία του συντρόφου έχει φτάσει σε επικίνδυνη κατάσταση. Οι υπαίτιοι για οποιαδήποτε πιθανή βλάβη υποστεί ο Μιχαϊλίδης είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς και η δικαστική και εισαγγελική αρχή που μετρούν δύο φορές την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του.

Για τους παραπάνω λόγους, επιλέξαμε να επιτεθούμε την Παρασκευή 8/7 τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με μπογιές και πέτρες καθώς και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ελεγκτικό συνέδριο με βαριοπούλες δείχνοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Μιχαϊλίδη.

ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΪΛΊΔΗ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΠΕΊΝΑΣ ΩΣ ΈΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΣΤΟΝ Γ. ΜΙΧΑΪΛΊΔΗ

Σύντροφοι/ ισσες από τα Νότια

 

Πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1619812/


 

Βαψιματική Παρέμβαση προς ένδειξη αλληλεγγύης στον Γ.Μιχαηλίδη

 

Ρέθυμνο 9/7: Παρέμβαση με συνθήματα προς υπεράσπιση του αναρχικού απεργού πείνας Γ.Μιχαηλιδη και αντιφασιστικά συνθήματα στο Ρέθυμνο από Αλληλέγγύα άτομα.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αναρχικά Ρεθύμνου

Πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1619795/

 

 

 


Μικροφωνική-συγκέντρωση σε αλληλεγγύη με τον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Χανιά Παρασκευή 15/7: θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική-συγκέντρωση σε αλληλεγγύη με τον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη, στην πλατεία πισωδείου στις 19:00,

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ

 

πρωτοβουλία αλληλεγγύης

με τον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1619800/