Συντονιστικό Ρεθύμνου για τη Δημόσια Υγεία : Αφίσα “καλωσορίσματος” της υφυπουργού υγείας

Αύριο Παρασκευή 18/03 η υφυπουργός υγείας @Μίνα_Γκάγκα έρχεται στην πόλη μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε κατά την παραμονή της να ζήσει σαν πραγματική Ρεθυμνιώτισσα!

Συντονιστικό Ρεθύμνου για τη Δημόσια Υγεία

Είμαστε μια ομάδα πολιτών του Ρεθύμνου , υγειονομικοί και μη, που σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε την ύπαρξη αξιοπρεπούς δημόσιας υγείας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νομού αλλά και να στηρίξουμε τους συνάνθρωπους μας, εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η στιγμή είναι τώρα. Πέρασαν δυο χρόνια που οι υγειονομικοί κράτησαν -και κρατούν- την πανδημία στην πλάτη τους. Ελάχιστη προσοχή, σεβασμό και βοήθεια έλαβαν από το κράτος και εμείς δεν πρόκειται να τους αφήσουμε μόνους σε αυτόν τον πόλεμο. Βλέπουμε ότι η δημόσια υγεία κατακρεουργείται και το μέλλον της είναι αβέβαιο, για την επόμενη μέρα, ώρα και λεπτό.

Αυτό μεταφράζεται ότι στο Ρέθυμνο ήδη έχουμε ελλιπή πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα εμείς, η οικογένεια μας και οι φίλοι μας. Τόσο απλά.

Συναντιόμαστε και συζητάμε ισότιμα με στόχο να ενωθούμε στον κοινό και πλέον απαραίτητο αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Το δημόσιο αγαθό της υγείας εξανεμίζεται.

Ωστόσο εμείς θα κάνουμε το παν για να το αποτρέψουμε.

Το ίδιο θα ήταν καλό να κάνεις και ΕΣΥ.

Επικοινωνία μέσω e-mail στο:  syn.ygeia.rethymno@gmail.com, Facebook, Twitter

Πηγή : https://www.facebook.com/YgeiaRe  &  https://ygeiarethymno.wordpress.com/