Χανιά: Ενημέρωση απο την συγκέντρωση /πορεία αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Χανιά: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 , πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση /πορεία αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα με προσυγκέντρωση στις 12 στην πλατεία αγοράς .Μετα απο μια διαδρομη που περασε απο Κουμ Καπι και Λαϊκή η πορεία διαλύεται τωρα στη Σπλαντζια.

πηγή:https://www.facebook.com/kpaxradio/

Χανιά:  Ανταπόκριση από το τριήμερο 18-20/02 για δράσεις σε αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/02 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημοτικής Αγοράς μικροφωνική συγκέντρωση σε αλληλεγγύη με τον αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα, για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Η συγκέντρωση έγινε και για να προπαγανδίσει στην πόλη, την καλεσμένη πορεία αλληλεγγύης για το πρωί του Σαββάτου. Πλαισιώθηκε από περίπου 30 συντρόφους/συντρόφισσες, και έληξε μετά από 1,5 ώρα, ενώ ακολούθησε μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/02 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΕΑ Τηλεόραση», κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=TdbknBQhRP0

Το Σάββατο 20/02, στις 12:00 στην πλατεία δημοτικής Αγοράς, η «συνέλευση αλληλεγγύης στην κατάληψη Rosa Nera» είχε καλέσει δημόσια σε πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, για την άμεση δικαίωση του αιτήματός του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, και για να μην επιτραπεί το βασανιστήριο της αναγκαστικής σίτισης. Η πορεία βγήκε στον δρόμο κατά τη 13:00, με κάτι λιγότερο από 100 άτομα, και κινήθηκε για λίγο στο κέντρο της πόλης, διέσχισε το μεγαλύτερο μέρος του Παλιού Λιμανιού, πέρασε από τη λαϊκή αγορά στην οδό Μίνωος, και κατέληξε στην πλατεία της Σπλάντζιας.

πηγή:  https://solidaritywithrosanera.wordpress.com  www.facebook.com/SolidarityWithRosaNera

πηγή:https://www.facebook.com/kpaxradio/

.:: Βίντεο προπαγάνδισης της πορείας:

.:: Σχετικά άρθρα :

Χανιά: Παρέμβαση στην ΕΡΑ, για την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα (audio)

Χανιά: Πορεία Αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα | Σάββατο 20/02 12:00 πλ. Αγοράς 

Χανιά: Συγκέντρωση/μικροφωνική στα πλαίσια της 4ης πανελλαδικής μέρας δράσεων και αλληλεγγύης | 9/2-Ώρα: 17:00,πλ.Αγοράς

Χανιά: Ανταπόκριση από τη μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα 

Xανιά :Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα |Μικροφωνική/συγκέντρωση 19/1-ώρα: 18.00- πλ.Αγοράς