Ηράκλειο: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενάντια σε πρόστιμα-καταστολή-κρατική τρομοκρατία

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενάντια σε πρόστιμα-καταστολή-κρατική τρομοκρατία
🔴Η Πρωτοβουλία μας προχώρησε στην έκδοση των παρακάτω κουπονιών για την οικονομική ενίσχυση του κόσμου που δέχθηκε πρόστιμα προσπαθώντας να συμμετέχει στις διαδηλώσεις της 17 Νοέμβρη και της 6 Δεκέμβρη στο Ηράκλειο.
🔴Ζητάμε την οικονομική στήριξη και την αλληλεγγύη του κόσμου, προτάσσοντας το συλλογικό δρόμο για να απαντήσουμε στις νέες προκλήσεις και στην κρατική τρομοκρατία που εξαπολύει το σύστημα για να φιμώσει τον κόσμο του κινήματος και τον αγωνιζόμενο λαό. Διεκδικούμε την ακύρωση όλων των προστίμων και την απόσυρση όλων των κατηγοριών, που επιβλήθηκαν στον κόσμο που συμμετείχε στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
🔴Καλούμε τον κόσμο στις μάχες της επόμενης μέρας, να καταγγείλει στο δρόμο την πολιτική της κρατικής τρομοκρατίας και της καταστολής και να υπερασπιστεί το δικαίωμα στη διαδήλωση.
Για τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης μπορείτε για την ώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας από
📌τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/protoboulia.irakleio/
📌και στο mail
irakleioprotallilegguis@gmail.com
✊Ο αγώνας για ψωμί-παιδεία-υγεία-ελευθερία δεν καταστέλλεται!

Πέρα από τα κουπόνια, η οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνει και online μέσω κάρτας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.paypal.com/pools/c/8v5HmiFCVo

*Για την ενίσχυση δεν χρειάζεται λογαριασμός Paypal , αφου επιλεξετε “Συνεισφορά” μπορείτε απλά να συνεχίσετε με την επιλογή “Πληρωμή χωρίς ενεργό λογαριασμό Paypal”

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενάντια σε πρόστιμα-καταστολή-κρατική τρομοκρατία

πηγή: https://www.facebook.com/protoboulia.irakleio/