Ρέθυμνο : Αυτοοργανωμένος αθλητικός σύλλογος Λίβας – Ανακοίνωση για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου!

Ο αυτοοργανωμένος αθλητικός σύλλογος Λίβας, έχει μπει αισίως στην 3η χρονιά ύπαρξής του. Όλο αυτό το διάστημα, ελπίζουμε και για μπόλικο καιρό ακόμα, μέσα από το εγχείρημα επιχειρούμε να αθληθούμε αντιιεραρχικά, να ψυχαγωγηθούμε στα γηπεδα και στις πλατείες, να οργανωνόμαστε και να λειτουργούμε οριζόντια και ισότιμα.

Προσπαθούμε να αναδείξουμε μια διαφορετική οπτική του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μια οπτική στην οποία δε χωράνε χορηγίες, κρατικές επιχορηγήσεις, αγοραπωλησίες αθλητών. Θέλουμε και παλεύουμε για έναν αθλητισμό που βασίζεται στις αρχές της αυτοοργάνωσης, οπότε οι ανάγκες που υπάρχουν ή προκύπτουν καλύπτονται από εμάς.

Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και κάτι, καλύπτουμε τις οικονομικές μας ανάγκες με τη συμβολή των αθλούμενων μελών, με την ανιδιοτελή στήριξη των φίλων του συλλόγου, με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων οικονομικής ενίσχυσης, με τις πωλήσεις υλικού (μπλουζάκια, κασκόλ…) και με το κουτί οικονομικής στήριξης που ίσως έχετε δει να σουλατσάρει στην κερκίδα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Φέτος, μαζί με όλα τα προαναφερθέντα, αποφασίσαμε να εκδώσουμε και κουπόνια ενίσχυσης των 2 & 5 €, καθώς υπάρχει ανάγκη για πιο συντονισμένη οικονομική στήριξη του Λιβα μας. Τα κουπόνια μας μπορείτε να τα βρείτε στον χώρο μας κατά τη διάρκεια των συνελεύσεων (Σήφη Βλαστού 26, κάθε Τρίτη στις 18.00), στην κερκιδάρα μας, αλλά και στους αυτοδιαχειριζόμενους συνεταιρισμούς της πόλης (στο Χαλικούτι, στην Καλούμπα, στην Οbscura, στη Συντροφή και στο Δίκτυο)…

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ανεξαρτήτως οικονομικής ή όχι συμβολής.

Καλή αντάμωση στα γήπεδα, στους δρόμους, στους αγώνες που μας καλούν.

Αυτοοργανωμένος αθλητικός σύλλογος Λίβας

πηγή: http://www.aclivas.tk/?p=746