Ηράκλειο : Εκδήλωση/ συζήτηση: Αγώνες ενάντια στην πατριαρχία | 27/6-ώρα:20:00,Κατάληψη Ευαγγελισμού

Αγώνες ενάντια στην πατριαρχία

Παρουσίαση και σύζητηση της νέας στήλης για το έμφυλο στην εφημερίδα δρόμου Άπατρις με αφορμή την κυκλοφορία του φύλλου 39.
Τετάρτη 27/06 στις 20:00 στην Κατάληψη Ευαγγελισμού (Θεοτοκοπούλου 18,Ηράκλειο)

Πηγή:https://apatris.info/iraklio-tetarti-276-2000-ekdilosi-syzitisi/

Σχετικά με την Άπατρις

Η Άπατρις είναι πανελλαδική εφημερίδα δρόμου που εκδίδεται μέσω του οριζόντιου συντονισμού επτά συντακτικών ομάδων κατανεμημένων γεωγραφικά σε όλη τη χώρα.
Το μοντέλο οργάνωσης των ομάδων είναι βασισμένο στην αποκέντρωση, τη συνεργασία και την ισοτιμία των συντακτικών ομάδων στα πλαίσια μιας πανελλαδικής κοινότητας με κοινό στόχο την έκδοση της εφημερίδας αλλά και ποικιλόμορφες τοπικές παρεμβάσεις.
Η εφημερίδα διανέμεται χωρίς αντίτιμο με τιράζ 18.000 φύλλα.

Μπορούμε να σας στέλνουμε κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας ταχυδρομικά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να τη λαμβάνετε, καταβάλλοντάς μας τα έξοδα αποστολής.

Για την έκδοση του κάθε φύλλου, αλλά και για να μπορέσουμε να εκδίδουμε την εφημερίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα, χρειάζεται να καλύπτεται ένα σημαντικό οικονομικό κόστος. Εφόσον κρίνετε ότι το εγχείρημα αξίζει τον κόπο, η οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μας.

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε φύλλα της εφημερίδας, να συμβάλλετε στη διανομή της ή να μας στείλετε κάποιο κείμενο, επικοινωνήστε μαζί μας στα email: apatris@espiv.net