ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗς ΠΙΚΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ  ΠΙΚΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη 5/3 21:00
Ματωμένη Κυριακή: Στις 30 Ιανουαρίου 1972 οι Ιρλανδοί οργανώνου στην πόλη Derry πορεία διαμαρτυρίας για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.Με αφορμή κάποια επισόδια οι Βρετανοί «γαζώνουν» την πορεία με τραγικό απολογισμό δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Κυριακή 7/3 21:00
Τελευταία έξοδος της Ρίτα Χέιγουορθ: Ο Άντυ καταδικάζεται άδικα σε ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της.Στη φυλακή ο μόνος που τον πλησιάζει είναι ο ισοβίτης Ρεντ όπου οι δυο τους ανακαλύπτουν τη δύναμη της ελπίδαςκαι της φιλίας.

Πέμπτη 11/3 21:00
Into the wild: Ο Κρίστοφερ Μάκαντλς αποφοιτά από το πανεπιστήμιο,εγκαταλείπει όμως την προοπτική μιας εύπορης ζωής και ξεκινά μια μακρά περιπλάνηση με τελικό προορισμό την Αλάσκα.

Κυριακή 14/3 21:00
Κακή Εκπαίδευση:Ένας σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός,άλλοτε οικοτροφοι σεκαθολικό σχολείο,συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια.Ένα σενάριο βασισμένο σε κοινές τους αναμνήσεις γίνεται αφορμή να ξετυλιχτούν οι σχέσεις τους όταν ακόμα ήταν παιδιά

Πέμπτη 18/3 21:00
Οι Ονειροπόλοι:Με φόντο την ταραχώδη πολιτική περίοδο το Μάη του ’68 στη Γαλλία,3 φοιτητές δοκιμάζουν τα όριά τους.Οι τρεις νεαροί θα φτιάξουν τους δικούς τους κανόνες και θα πειραματιστούν συναισθηματικά και σεξουαλικά σε μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών παιχνιδιών.

Κυριακή 21/3 21:00
Underground:Μια ομάδα Σέρβων κρατούνται από παλιούς τους φίλους σε ένα υπόγειο κελάρι με την ίδια τους τη θέληση αφού αυτό «δήθεν» εξυπηρετεί την αντίσταση κατά των Γερμανών.«Δήθεν» γιατί η αντίσταση απ’το κελάρι γίνεται το 1921.Κάποια μέρα οι εξαπατημένοι έγκλειστοι θα καταλάβουν το παιχνίδι που παίχτηκε και θα αρματωθούν για τα καλά.

*τις κυριακές ακολουθεί αυτοδιαχειροζόμενο καφενείο


Κοινωνικός Χώρος ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΙΚΠΑ- Μεραμβέλου και ΥγείαςΓωνία


Πηγή: pikpairaklio.squat.gr

(+) προσθήκη στο ημερολόγιο