Χανιά : Αλογόμυγες – Ενάντια στην ηλεκτρονική σήμανση οποιουδήποτε έμβιου όντος

alogomyges-poster-tsiparismaΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΙΟΥ ΟΝΤΟΣ
Η εμφύτευση του μικροτσίπ σε οποιοδήποτε ζώο (ακόμα και «ανώδυνα») αποτελεί παρέμβαση στο σώμα του. Τα προσχήματα ότι το τσιπάρισμα βοηθά να βρεθεί το ζώο και αποτρέπει την εγκατάλειψη δεν ισχύουν αφού το τσιπ μπορεί να αφαιρεθεί και αν κάποιος θέλει να εγκαταλείψει ένα ζώο και να εξαφανίσει τα ίχνη του μπορεί.

 

Το μόνο που εξασφαλίζει το τσιπ είναι:

• Έναν ακόμα τρόπο φακελώματος (ΑΦΜ, ημερομηνία γέννησης και αριθμός ταυτότητας) σε μια κοινωνία ελέγχου όπου όλοι θεωρούνται εν δυνάμει ύποπτοι εκτός και αν συμμορφώνονται πλήρως με τον ολοένα αυξανόμενο έλεγχο και καταστολή.

• Άλλη μια υποχρεωτική παρέμβαση του κράτους για να ορίσει ποια πρέπει να είναι η σχέση σου με τη «συντροφιά» σου με βάση τι θεωρούν σωστό οι φαρμακοβιομηχανίες, οι «ειδικοί»και οι ψηφοφόροι.

• Ακόμα μια πρόφαση των κατασταλτικών μηχανισμών για εξακριβώσεις στοιχείων οποιουδήποτε ανθρώπου κυκλοφορεί με σκύλο ή γάτα, όπου και όποτε να ναι.

•    Τη δημιουργία ενός μητρώου «ιδιοκτητών» που θα υποβληθούν σύντομα σε «ειδικούς φόρους» κάνοντας τη συνύπαρξη με κάποιο άλλο ζώο πολυτελές χόμπι για λίγους φιλόζωους.

• Έναν ακόμα τρόπο επιβολής προστίμων για την μη τήρηση ακόμη και εξωπραγματικών νόμων όπως το διαρκές δέσιμο με λουρί σκύλων πάντα και παντού σε κάθε βόλτα εκτός σπιτιού.

•    Την προετοιμασία του εδάφους για τη μετάβαση από τα τσιπ που έχουμε πάνω μας
(κινητά, κάρτες κτλ) στα τσιπ που θα έχουμε μέσα μας.

•    Λίγη ακόμα «ασφάλεια» σε βάρος της αυτοδιάθεσης κάθε ζώου, ανθρώπινου και μη. Τα έμβια όντα δεν είναι ούτε αντικείμενα, ούτε ιδιοκτησία, ούτε αριθμοί.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ TOY KOINΩNIKOY ΕΛΕΓΧΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ

πηγή : http://alogomyges.espivblogs.net