Xανιά : Ενημέρωση απο την πορεία της 5/12

xania 5-12-14Χανιά 5/12/14 : Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας, Ν. Ρωμανό, Γιάννη Μιχαηλίδη (από 17 Νοεμβρίου), Ανδρέα Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη (από 1/12), που καλέστηκε από φορείς, συλλογικότητες και σωματεία. Η κατάληψη στο ΕΒΕ Χανίων συνεχίζει και σήμερα.
8:17  Ξεκινάει η πορέια στα Χανιά, με την συμμετοχή αρκετού κόσμου. Δεν φοβόμαστε…
8:30  «Ελάχιστη σημασία έχει πλέον αν συμφωνεί κανείς με τις απόψεις και τις ιδέες του και κυρίως με τα μέσα δράσης του ». Ο Νίκος Ρωμανός μας δίνει μια τελευταία ευκαιρία. Ή θα σταθούμε στα πόδια μας ή θα συνεχίσουμε να σερνόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Συντονιστικό Κατάληψης του server του Πανεπιστημίου Αθηνών
Για την ενήμερωση σας από τα Χανιά,
μπορείτε να μας βρείτε στο : https://twitter.com/tokaravani
8:31 Η πορεία κατευθύνεται στην πλατέια 1866, δυναμικό παρόν αρκετών πολιτών της πόλης. Το αίτημα για ικανοποίηση των αιτημάτων του Νίκου Ρωμανού αγκαλιάζει πλατιά κομμάτια της κοινωνίας.
8:45 Καταλήγει η πορεία στην πλατεία της Αγοράς. Αρκετός κόσμος παραμένει στο κατειλημένο κτίριο του ΕΒΕ Χανίων.
Η διατήρηση της εξουσίας και του πλούτου τους ξεκινάει από την παραδειγματική θανατική ποινή ενός 21χρονου και φτάνει στον εκφοβισμό και την καταστολή όλων μας.
Για το λόγο αυτό, ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να νικήσει. Γιατί η νίκη του είναι η νίκη της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, του αγώνα, της ελπίδας όλων μας.
Κείμενο & Φωτογραφίες: tokaravani.gr
– Πηγή : http://www.tokaravani.gr