Xανιά :Παρωδία η φασιστισύναξη

xania1512dΧαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αντιφασίστες που πήραν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση που έγινε σήμερα στα Χανιά, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με αφορμή την προκλητική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

Η σημερινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά αποτέλεσε μια παρωδία. Ήταν πολύ μικρότερη από την περσινή αν και παγκρήτια. Οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης μίλησαν σε μια σύναξη τριάντα περίπου φασιστών, περιφρουρουρούμενοι από τη μισή αστυνομική δύναμη του νησιού.

Η προσπάθεια της νεοναζιστικής οργάνωσης να εμφανιστεί ξανά στους δρόμους των Χανίων και ολόκληρου του νησιού, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και η κάλυψη που έχει από την κυβέρνηση, βρίσκουν μπροστά τους εμπόδιο τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας  των εργαζόμενων αλλά και του συνόλου των κατοίκων της Κρήτης. Η αποτυχία της σημερινής φασιστοσύναξης υπογραμμίζει την απομόνωσή τους.

Το αντιφασιστικό κίνημα συνεχίζουμε για να μην τους αφήσουμε να πάρουν ούτε μια ανάσα. Δεν θα τους δώσουμε κανένα περιθώριο να ανασυνταχθούν.

Ούτε στα Χανιά ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

ΚΕΕΡΦΑ Χανίων

Πηγή http://keerfaxaniwn.wordpress.com