Γενική συνέλευση στις 2 Δεκέμβρη προγραμματισμού δράσης και δημιουργίας ανοιχτής επιτροπής αντίστασης και αγώνα-Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών Χανίων

Γενική συνέλευση στις 2 Δεκέμβρη προγραμματισμού δράσης και  δημιουργίας ανοιχτής επιτροπής αντίστασης και αγώνα που γενικό στόχο θα έχει να δώσει την ευκαιρία σε ένα ευρύτερο δυναμικό συναδέλφων να συμμετέχει σε συλλογικές διαδικασίες πάλης με αιτήματα :

– Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση – περίθαλψη. Ζητάμε ασφάλιση και περίθαλψη για όλους και να μην περάσουν οι νέες αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις. Κατάργηση των νόμων Σιούφα – Ρέππα – Πετραλιά.
– Να μην περάσουν τα νέα μέτρα στην εκπαίδευση. Να μην καταργηθεί για τους συναδέλφους, που ήδη έχουν δουλέψει ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι, η δυνατότητα ένταξή τους στο μόνιμο προσωπικό. Ζητάμε μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών με βάση τον χρόνο λήψης πτυχίου και χωρίς καμία προϋπόθεση ή δοκιμαστική περίοδο. Να καταργηθεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Όχι στην αξιολόγηση και στα μέτρα χειραγώγησης και ελέγχου. Κάτω τα χέρια από την οργανικότητα – μονιμότητα και τις εργασιακές σχέσεις.
– Όχι στις περικοπές. Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά!(http://www.elme-chanion.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=145&Itemid=116)