9ο Παζάρι Ανταλλαγής Προιόντων στα Χανιά 22/4/2012

Την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα,στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων(οδός Κοραή 1, δίπλα στο στάδιο),το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το 9ο ανταλλακτικό παζάρι.Ύστερα από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και τα επιτυχημένα 8 πρώτα παζάρια του Δικτύου Ανταλλαγών, θα πραγματοποιηθεί το 9ο κατά σειρά Παζάρι στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων !!!

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων βασίζεται σε ένα εναλλακτικό νόμισμα, τη Μονάδα, με την οποία τα μέλη έχουν συναλλαγές μεταξύ τους. Κάθε μέλος ανταλλάσει διαδικτυακά προϊόντα  και υπηρεσίες  με τα άλλα μέλη, καθώς επίσης συμμετέχει στο ανταλλακτικό παζάρι που θα πραγματοποιείται  στην πόλη ανα τακτά χρονικά διαστήματα.
Στο παζάρι μπορεί να λαμβάνει μέρος οποιοσδήποτε θελήσει, χωρίς αναγκαία να είναι μέλος του Δικτύου, με την προϋπόθεση να φέρει κάτι να ανταλλάξει όπως τρόφιμα, αντικείμενα, είδη ένδυσης  κ.ά.

Στο Δίκτυο υπάρχει  και η  “λίστα δράσεων” στην οποία μέλη  του δικτύου αλλά και άνθρωποι που δεν έχουν γίνει μέλη θα μπορούν να αναγράφουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν που σχετίζεται με την κρίση όπως εξώσεις, δάνεια, κόψιμο ρεύματος και θα μπορεί να αντιμετωπίζεται με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των μελών του Δικτύου.
Σας καλούμε όλους να έρθετε να γίνετε μέλη στο  Δίκτυο  Ανταλλαγών Χανίων ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να βιώσουμε την ελευθερία αλλά και την αλληλεγγύη μέσα από το εναλλακτικό εμπόριο!

Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων

Πηγή : http://diktyoantallagonxanion.gr