→ Ιούνης 2011 :: Μηνιαίο ανοικτό άρθρο αναγνωστών

Κάθε μήνα 1 αρθρο χωρίς θεματική ενότητα θα παραμένει ανοικτό στο μπλόγκ και θα είναι ελεύθερο για τις αναρτήσεις των αναγνωστών ,έτσι θα μπορείτε να δημοσιεύετε πληροφορίες -ειδήσεις κ.α ,πατώντας στην ενδειξη ” Leave a Comment “(αφήστε σχόλιο )και γράφετε στην θέση όνομα τον τίτλο που επιθυμείτε και στο κάτω πλαίσιο την πληροφορία που θα ανεβάσετε στην συνέχεια πατάτε υποβολή σχολίου και το άρθρο σας δημοσιέυεται άμεσα.Το άρθρο θα κλείνει στο τέλος του μήνα και θα ανανέωνεται με το νέο του επόμενου μήνα.Σχετικά με την ελεύθερη ανάρτηση δείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο candiaalternativa@gmail.com

41 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Χανιά :: συγκέντρωση εναντια στην καταστολή στην Αθήνα στο 30/06/2011 στις 02:10

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313411

    • Ηράκλειο :: αντικατασταλτική πορεία το βραδυ για τα γεγονοτα της Αθήνας στο 30/06/2011 στις 02:09

    Πορεία με πάρα πολύ κόσμο 700+ περίπου αποφασίσθηκε στην πλ. Ελευθερίας και παραγματοποιείται αυτη τη στιγμή ενάντια στο αστυνομικό κράτος, στην καταστολή της πλ. Συντάγματος και σε αλληλεγγύη στους συλληφθέντες στην Αθήνα.
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313737

    • Ο μόνος τρόπος να μην περάσει το "μεσοπρόθεσμο" στο 27/06/2011 στις 01:36

    Ο καπιταλισμός είναι σε κρίση. Στην κρίση όλα μπουκώνουν, φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Και για τους καπιταλιστές και για τους εργαζόμενους. Εγώ είμαι εργαζόμενος. Για να βγει από την κρίση ο καπιταλισμός πρέπει να βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται εμάς τους εργαζόμενους περισσότερο. Το κεφάλαιο επιβάλλει μέτρα με τα οποία βαθαίνει την εκμετάλλευση. Ταυτόχρονα το μεγάλο αφεντικό τρώει το μικρό. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό δε με νοιάζει. Δεν το λυπάμαι το μικρό αφενιτκό.Για να βγουν τα αφεντικά από την κρίση χρειάζεται να κάνουν κι άλλα, αλλά άμα το πιάσουμε αυτό θα πάει μακριά η βαλίτσα.

    Αυτό που μετράει τώρα, αυτό που είναι το “μεσοπρόθεσμο”, είναι η χειροτέρευση της εκμετάλλευσης και της ζωής μας γενικότερα. Τα έχει φέρει έτσι η ταξική πάλη που το κεφάλαιο σ’αυτή την κρίση πρέπει να επιτεθεί σε πολλούς ταυτόχρονα, ειδικά στην Ελλάδα. Αν περάσει το μεσοπρόθεσμο οι περισσότεροι άνθρωποι που ζούμε εδώ πέρα θα ζούμε χειρότερα. Έτσι απλά. Γι’αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι είναι στο Σύνταγμα, στην πλατεία. Γι’αυτό είναι αγκαλιά “ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη και η παρθένος με το σατανά”.

    Όλοι αυτοί ξέρουν ότι δεν είναι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο ο δημόσιος υπάλληλος με τον ιδιωτικό, δεν είναι το ίδιο αυτός που έκλεισε το μαγαζί του με αυτόν που έμεινε άνεργος επειδή έκλεισε το μαγαζί που δούλευε, δεν είναι το ίδιο το αφεντικό που κάνει τις βόλτες του στην πλατεία με τον εργαζόμενο που κάνει κι αυτός τις βόλτες του και φωνάζει. Δεν είναι το ίδιο ο ντόπιος με το μετανάστη, δηλαδή τον κατώτερο πολίτη ή το μη-πολίτη. Δεν είναι το ίδιο ούτε ο άντρας και η γυναίκα, ούτε ο ηλικιωμένος και ο νέος, κι αυτοί έχουνε το χάσμα των γενεών. Όλοι έχουν κάτι να χωρίσουν.

    Τώρα όμως, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή ξέρουν ταυτόχρονα ότι πέρα από όλα αυτά που τους χωρίζουν και τους κάνουν να πλακώνονται, αν περάσει αυτό το “μεσοπρόθεσμο” θα είναι χειρότερα για όλους. Γι’αυτό λένε όλοι το ίδιο τραγούδι: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσει. Όμως δεν τραγουδάνε όλοι στις ίδιες νότες. Άλλοι λένε ότι θα αντισταθούν “ειρηνικά”. Αυτοί κοροιδεύουν όλο τον κόσμο. Γιατί έχουνε πάει και έχουνε κλείσει το Σύνταγμα και την Αμαλίας και το παίζουν ειρηνικοί. Τι νομίζουνε άραγε; ότι επειδή λένε πως είναι ειρηνικοί δε θα τους βαρέσουνε οι μπάτσοι; Άλλοι λένε ότι πρέπει να τα κάνουμε λίμπα. Δυστυχώς αυτοί έχουνε δίκιο. Γιατί έχουνε δίκιο; Γιατί τα πράματα είναι σοβαρά. Το κεφάλαιο πρέπει να το περάσει αυτό. Όλες οι εφημερίδες του εξωτερικού, άμα δείτε, λένε ότι πρέπει να περάσει. Το κράτος έχει μαζέψει όλους τους μπάτσους μπροστά στη βουλή. Το πράμα πάει για σύγκρουση, μπούκωσε τελείως και θα ξεσπάσει. Αυτό περιμένουνε, αυτό φοβούνται. Άμα δε γίνει τίποτα χοντρό πάει πέρασε το μεσοπρόθεσμο. Απλά είναι τα πράματα, απλά και πολύ δύσκολα μαζί.

    Άμα δεν ξηλωθεί όλο το Σύνταγμα, άμα δεν ξηλωθεί ότι μάρμαρο υπάρχει γύρω γύρω, άμα δε βρεθούνε χιλιάδες στο δρόμο να τα κάνουνε λίμπα, να πετάξουνε κοτρώνια στους μπάτσους, να σπάσουνε τα τζάμια των ξενοδοχείων, να κάψουνε τις τράπεζες, να στήσουνε οδοφράγματα, να κάνουνε δηλαδή ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να γίνει καθαρό ότι αυτό το πράμα δεν περνάει με τίποτα, ε, τότε θα περάσει σίγουρα. Να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τσάμπα.

    Για να μη παρεξηγηθώ. Ούτε πυρομανής είμαι, ούτε μπάχαλος. Ένας συνηθισμένος τύπος είμαι, από όλους αυτούς που θα κατέβουν στην πορεία. Απλά έτσι το βλέπω το πράμα. Άμα δε γίνει χαμός, άμα δεν καταλάβουνε οι από πάνω ότι θα’ναι ακόμα χειρότερα γι’αυτούς άμα συνεχίσουνε στην ίδια ρότα, δηλαδή μέτρα και δάνεια και πάλι μέτρα και πάλι δάνεια, τότε θα περάσει κι αυτός ο νόμος και άλλοι χειρότεροι. Δε θα τελειώσει βέβαια η ζωή μας μετά από αυτό. Αλλά θα’ναι χειρότερη. Όχι ότι τώρα είναι καλή. Και τώρα που δεν έχει περάσει ακόμη, πρέπει να σηκωθώ στις 6 το πρωί, αύριο Δευτέρα να πάω για δουλειά. Αλλά άμα περάσει αυτό, είναι σα σκαλοπάτι. Θα πέσουμε απότομα κατηγορία. Αυτά.

    Συγνώμη άμα σας ζάλισα.

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311345

    • Ρέθυμνο : Ο δήμαρχος αυτοκράτωρ μας βγήκε προβοκάτωρ στο 25/06/2011 στις 13:28

    Σήμερα 24/6 έγινε συγκέντρωση έξω απο το δημαρχείο στο Ρέθυμνο ύστερα απο απόφαση της συνέλευσης της πλατείας αγνώστου. Στήθηκε μικροφωνική και μοιράστηκαν κείμενα – απάντηση στο δήμαρχο Γ.Μαρινάκη με αφορμή τις άθλιες δηλώσεις που έκανε στον τύπο κατηγορόντας την συνέλευση της πλατείας. Παράλληλα μοιράζονταν και καίμενα που καλούσαν στην γενικής απεργεία 28&29/6. Αναρτήθηκε πανό που έγραφε:

    “δήμαρχος αυτοκράτωρ / μας βγήκε προβοκάτωρ”

    Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 21/6, την ώρα που η κυβέρνηση ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή, και κόσμος απο την ανοιχτή συνέλευση της πλατείας απέκλεισε τον δρόμο απέναντι απο το δημαρχείο και κάτω απο τα γραφεία του υφυπουργού Προ.Πο Μ.Όθωνα. Στήθηκε μικροφωνική και απλώθηκε πανό. Περισσότερα σχετικά με την δράση αυτή:
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1309626

    Λίγη ώρα αργότερα συνέβει κάτι πολύ “περίεργο” για τα Ρεθυμνιώτικα δεδομένα: άγνωστοι μπήκαν στο δημαρχείο, έσπασαν κάποιες εσωτερικές πόρτες και πέταξαν κάποια χαρτιά από τα γραφεία.
    άλλο σχετικό άρθρο στο indymedia:
    Ρέθυμνο: περίεργη εισβολή και φθορές τη νύχτα στο δημαρχείο
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1309518

    Αμέσως ο δήμαρχος έσπευσε και κατηγόρισε ευθέως τον κόσμο της συνέλευσης, χωρις κανένα στοιχείο, οτι βρήσκεται πίσω απο τις καταστροφές.

    Συγκεκριμένα δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα Νέα (23/6):
    «Μπήκαν στο δημαρχείο όλοι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την κοινωνία να γίνει καλύτερη, αναστατώνοντας τα συρτάρια, σπάζοντας τις πόρτες των γραφείων τους παραβιάζοντας πόρτες, δίδοντας την εντύπωση του πως θα ήθελαν να είναι αύριο η κοινωνία. Στράφηκαν σε ένα οίκημα το οποίο εκπροσωπεί την αιρετή τοπική διακυβέρνηση του τόπου. Παραβίασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο κτίριο… Νομίζω ότι όλα όσα γίνονταν από κάτω νωρίτερα (συγκέντρωση) ήταν η προκάλυψη για να γίνει αυτή η λεηλασία».
    http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=21969&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

    Να σημειωθεί οτι η πόρτα που παραβιάσθηκε βρήσκεται ακριβώς απέναντι και έχει οπτική επαφή με τα γραφεία του τοπικού βουλευτή Πασοκ και υφυπουργού Μ.Όθωνα. Τα γραφεία φυλάσονται καθημερινά απο την αστυνομία (υπάρχει καθημερινά σταθμευμένο απο κάτω τζιπάκι με 4 οπκε), την ασφάλεια και προφανώς την αντιτρομοκρατική. Δηλαδή η παραβίαση έγινε απέναντι απο ένα απο τα καλύτερα φυλαγμένα μέρη στο Ρέθυμνο.

    Ο δήγμαρχος βέβαια γρήγορα βγήκε και κάνοντας νοηματικές κολοτούμπες προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμάζευτα λέγοντας οτι “παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του”. Οι δηλώσεις του δημάρχου μαζι με την απάντηση της συνέλευσης της πλατείας:
    “Φωτιές” από τις δηλώσεις Μαρινάκη για τους βανδαλισμούς
    Κρητική Επιθεώρηση 24/06
    http://www.goodnet.gr/index.php?id=13,55123,0,0,1,0

    αναδημοσιευση απο : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1310678

    • Ηράκλειο : δράσεις αγανακτισμένων Ηρακλείου 23-27/6/11 στο 23/06/2011 στις 18:25

    Πέμπτη 23/06 10:00π.μ.: παρεμβάσεις σε Νοσοκομεία, Ι.Κ.Α
    Πέμπτη 23/06 5:00μ.μ.: παρέμβαση στα Καμίνια
    Παρασκευή 24/06 10:00π.μ.: παρεμβάσεις στη Δ.Ε.Η. και τον Ο.Τ.Ε.
    Παρασκευή 24/06 5:00μ.μ.: παρεμβάσεις στις καφετέριες στο κέντρο και στο
    Μασταμπά και το Γάζι
    Σαββάτο 25/06 10:00π.μ.: παρέμβαση στη λαϊκή αγορά του Πόρου και σε χωριά
    Κυριακή 26/06 10:00π.μ.: παρεμβάσεις σε χωριά
    Κυριακή 26/06 5:00μ.μ.: παρεμβάσεις σε συνοικίες και καφενεία
    Δευτέρα 27/06 5:30π.μ.: παρέμβαση στη ΒΙΠΕ
    Δευτέρα 27/06 5:00μ.μ.: παρεμβάσεις σε συνοικίες και κέντρο

    http://aganaktismenoihrakleio.blogspot.com/

    • Ηράκλειο : κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΠ ΔΕΗ στο 23/06/2011 στις 00:28

    Σε συμβολική κατάληψη και αποκλεισμό των γραφείων του ασφαλιστικού τους φορέα, ΟΑΠ ΔΕΗ, στην περιοχή του Τάλως, στο Ηράκλειο, προχώρησαν, σήμερα το πρωί, συνταξιούχοι κι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

    Διαμαρτύρονται για τη σχεδιαζόμενη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης.
    http://www.cretalive.gr/new/39969/crete/Katelaban_ta_grafeia_tou_OAP_-DEI_sto_Irakleio

    • Ρέθυμνο: Συγκέντρωση αγανακτησμένων στo δημαρχείο 21/6/11 στο 23/06/2011 στις 00:27

    Η συνελευση “αγανακτησμένων” της πλατείας Αγνώστους Στρατιώτη, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (21/6) πορεία στην παλιά πόλη και κατέληξε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου. Εγκαταστήθηκε μικροφωνικά και προτζέκτορας. Τοποθετήθηκε πανό στην αρχή της οδού Καζαντζάκη, στην οποία είναι και το γραφείο του υφυπουργού ΠροΠο Μ.Όθωνα, και διακόπηκε η κυκλοφορία.

    Υπήρξε ισχυρή αστυνομική παρουσία, έξω απο το γραφείο του Μανώλη Όθωνα, προκειμένου να αποφευχθεί κατάληψη του όπως έγινε προχθές το απόγευμα στο Ηράκλειο στο γραφείο του Μ. Στρατάκη.Βέβαια η παρουσία της αστυνομίας είναι αισθητή καθημερινά από τότε που ο Μ.Όθωνας ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού προστασίας του πολίτη.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1309626

    • Ρέθυμνο: Συγκέντρωση αγανακτησμένων έξω απο το δημαρχείο 21/6/11 στο 23/06/2011 στις 00:25

    Η συνελευση “αγανακτησμένων” της πλατείας Αγνώστους Στρατιώτη, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (21/6) πορεία στην παλιά πόλη και κατέληξε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου. Εγκαταστήθηκε μικροφωνικά και προτζέκτορας. Τοποθετήθηκε πανό στην αρχή της οδού Καζαντζάκη, στην οποία είναι και το γραφείο του υφυπουργού ΠροΠο Μ.Όθωνα, και διακόπηκε η κυκλοφορία.

    Υπήρξε ισχυρή αστυνομική παρουσία, έξω απο το γραφείο του Μανώλη Όθωνα, προκειμένου να αποφευχθεί κατάληψη του όπως έγινε προχθές το απόγευμα στο Ηράκλειο στο γραφείο του Μ. Στρατάκη.Βέβαια η παρουσία της αστυνομίας είναι αισθητή καθημερινά από τότε που ο Μ.Όθωνας ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού προστασίας του πολίτη.

    Φωτογραφίες απο τα τοπικά μέσα εδώ:
    http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,54951,0,0,1,0
    http://www.rethemnosnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8253:-lr-&catid=54:top-10
    Τα Ρεθυμνιώτικα νέα, στενά στη μεριά της κυβέρνησης, συνεχίζουν να αποσιωπούν οποιαδήποτε κινηματική δράση. Για να μας δείξουν όμως πόσο καλές σχέσεις έχουν με την αστυνομία δεν παραλείπουν να παρουσιάσουν την “κινητοποίηση” της:
    http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=21940&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

    • Ρέθυμνο: Συγκέντρωση έξω απο το δημαρχείο 21/6/11 στο 22/06/2011 στις 18:23

    Η συνελευση “αγανακτησμένων” της πλατείας Αγνώστους Στρατιώτη, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (21/6) πορεία στην παλιά πόλη και κατέληξε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου. Εγκαταστήθηκε μικροφωνικά και προτζέκτορας. Τοποθετήθηκε πανό στην αρχή της οδού Καζαντζάκη, στην οποία είναι και το γραφείο του υφυπουργού ΠροΠο Μ.Όθωνα, και διακόπηκε η κυκλοφορία.

    Υπήρξε ισχυρή αστυνομική παρουσία, έξω απο το γραφείο του Μανώλη Όθωνα, προκειμένου να αποφευχθεί κατάληψη του όπως έγινε προχθές το απόγευμα στο Ηράκλειο στο γραφείο του Μ. Στρατάκη.Βέβαια η παρουσία της αστυνομίας είναι αισθητή καθημερινά από τότε που ο Μ.Όθωνας ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού προστασίας του πολίτη.
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1309626

    Φωτογραφίες απο τα τοπικά μέσα εδώ:
    http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,54951,0,0,1,0
    http://www.rethemnosnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8253:-lr-&catid=54:top-10
    Τα Ρεθυμνιώτικα νέα, στενά στη μεριά της κυβέρνησης, συνεχίζουν να αποσιωπούν οποιαδήποτε κινηματική δράση. Για να μας δείξουν όμως πόσο καλές σχέσεις έχουν με την αστυνομία δεν παραλείπουν να παρουσιάσουν την “κινητοποίηση” της:
    http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=21940&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

    • Ηράκλειο : Πορεία ενάντια στην ψήφο εμπιστοσύνης στο 22/06/2011 στις 18:21

    Λίγο μετά την έφοδο στα γραφεία του Στρατάκη, λίγο παραπάνω από 200 άτομα που σταθερά συμμετέχουν στη διαδικασία της ανοιχτής λαϊκής συνέλευσης άφησαν για λίγο την πλατεία και ξεκίνησαν μια πορεία με κάποια χάπενινγκ στους δρόμους της πόλης, εκεί που ο κόσμος αράζει και απολαμβάνει τον καφέ του…

    Η πορεία είχε τη μορφή πολιτικής κηδείας στην προσπάθεια εξαθλίωσης στην οποία προσπαθούν να μας ρίξουν, και εναντίωσης στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητάνε τα λαμόγια για τρεις μέρες στη βουλή.

    Κάποιοι από τους διαδηλωτές κρατούσαν κεριά, ενώ μια καμπάνα χτυπούσε πένθιμα. Παράλληλα κάποιοι είχαν φέρει 2 αυτοσχέδιες κάλπες, διακωμωδώντας το τερτίπι του δημοψηφίσματος που έχει εξαγγελθεί, και ζητούσαν από τον κόσμο που ήταν αραχτοί και έπιναν τον καφέ τους να ψηφίσει. Γεγονός είναι πως όσο παραβρέθηκα (για λίγο είναι η αλήθεια, μιας και διαφωνούσα με το συγκεκριμένο χαρακτήρα που πήρε η πορεία) κανείς δεν είχε ρίξει στην κάλπη με το ΝΑΙ. Όσοι έστω και για την πλάκα τους συμμετείχαν, “ψήφιζαν” ΟΧΙ.

    Ένα άλλο γεγονός είναι ότι όταν μετά από 1 ώρα περίπου η πορεία επέστρεψε στην πλατεία, είχε το διπλάσιο σχεδόν κόσμο, που σημαίνει ότι πιθανόν, μερικοί από τους ανθρώπους που τη συνάντησαν στο δρόμο ενσωματώθηκαν στην κίνηση αυτή και επέστρεψαν στην πλατεία Ελευθερίας για να συμμετάσχουν στην συνέλευση.

    Ας συνεχίσει την περιγραφή όποια/ος συμμετείχε μέχρι το τέλος.

    Στο τέλος υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες από τα πανώ που βρίσκονται στην πλατεία

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1308793

    • Ηράκλειο : καταληψη στο γραφειο του βουλευτη του ΠΑΣΟΚ, Μ. Στρατάκη στο 20/06/2011 στις 23:07

    Κατάληψη στο γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Στρατάκη πραγματοποίησαν σήμερα Αγανακτισμένοι πολίτες που νωρίτερα βρίσκονταν στην πλατεία Ελευθερίας…

    Οι Αγανακτισμένοι κατέβασαν πολλές από τις φωτογραφίες του βουλευτή ενώ έγραψαν συνθήματα μέσα κι έξω από το γραφείο. Αυτή την ώρα, περιφέρουν την ταμπέλα που νωρίτερα ξήλωσαν από τον εξωτερικό χώρο του πολιτικού γραφείου!

    http://www.cretalive.gr/new/39760/crete/Katalipsi_sto_grafeio_tou_M._Strataki_apo_Aganaktismenous

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.