Κρήτη : Αλληλεγγύη στις καταλήψεις -[ (((●))) Συνεχής ενημέρωση ]

 Η καταστολή δεν μας φοβίζει μας δυναμώνει…τίποτα δεν τελείωσε ολα συνεχίζονται… Ο αντιθεσμικός, αδιαμεσολάβητος και αυτοοργανωμένος χαρακτήρας των καταλήψεων, των στεκιών και κοινωνικών χώρων που απλώνεται σαν ιστός σε όλες τις πόλεις τρομάζει τον κυριαρχία γιατί αποτελούν σημεία αντίστασης στο υπάρχων σαθρό πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό σύστημα.

Είναι τόποι οργάνωσης μιας κοινωνίας που τάσσεται ενάντια στη “λογική” του κέρδους, της ιδιοκτησίας , της εξατομίκευσης και του κτηνώδους ανταγωνισμού. Είναι η συλλογική απάντηση των ανθρώπων που δεν δέχονται να σφαχτούν μεταξύ τους για τος ποιος θα επιβιώσει, αλλά επιλέγουν το συλλογικό και την αυτοοργάνωση σαν πρόταση και πράξη.

Ενάντια στην επέλαση του κοινωνικού εκφασισμού και του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις,στα στέκια,στουςαυτοοργανωμένους/αυτοδιαχειριζόμένους χώρους και σε όσους αγωνίζονται… (Candia alternativa)

  • ★ Αλληλεγγύη στις καταλήψεις & τους αυτοοργανωμένους χώρους ★ Οι διώξεις των καταλήψεων κομμάτι της καταστολής ενάντια στη κυριαρχία!

Πανελλαδική αφίσα αλληλεγγύης στις καταλήψεις 

Κρήτη : Συγκεντρωτικά  Δράσεων – Κειμένων -Ανακοινώσεων- Καλεσμάτων: