Εκδήλωση/συζήτηση-Για τον Φεμινισμό και τους Κοινωνικούς Αγώνες | Ηράκλειο 12/12-ώρα:19:30,Da | Ρέθυμνο: 14/12-ώρα:20:30,Τζεπέτο

Η κοινωνική απελευθέρωση δεν είναι μονάχα μια μάχη ενάντια στο κράτος και τον καπιταλισμό αλλά και η προσπάθεια της δικής μας εξέλιξης σε καλύτερα ανθρώπινα όντα. Ο τρόπος που κοινωνικοποιηθήκαμε ώστε να αντιλαμβανόμαστε το φύλο και να ζούμε μέσα στην πατριαρχία επηρεάζει καθοριστικά το πώς διαδρούμε και πώς οργανώνουμε τα κινήματά μας. Ας βρεθούμε να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εσωτερικεύουμε και αναπαράγουμε μοτίβα καταπίεσης και κυριαρχίας, πώς μπορούμε να εφαρμόζουμε καλύτερα τις απελευθερωτικές μας αξίες στις ζωές και τους αγώνες μας.

Αυτή την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:30, στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο DA, σας καλούμε σε μια εκδήλωση-συζήτηση, όπου θα ανοίξει ο χώρος για τη ζύμωση πάνω σε αυτό το τεράστιο και τόσο κομβικό ζήτημα, το οποίο επηρρεάζει τις καθημερινές ζωές των πλασμάτων όλου του κόσμου( Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος DA – Ντεντιδάκηδων 15,Ηράκλειο).

***

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:30, ο Τεχνοχώρος Τζεπέτο και ο Παύλος Σταυρόπουλος σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην μεικτή εκδήλωση – συζήτηση γύρω από το ζήτημα του φεμινισμού και των κοινωνικών αγώνων.

Η κοινωνική απελευθέρωση δεν είναι μονάχα μια μάχη ενάντια στο κράτος και τον καπιταλισμό αλλά και η προσπάθεια της δική μας εξέλιξης σε καλύτερα ανθρώπινα όντα. Ο τρόπος που κοινωνικοποιηθήκαμε ώστε να αντιλαμβανόμαστε το φύλο και να ζούμε μέσα στην πατριαρχία επηρεάζει καθοριστικά το πώς διαδρούμε και πώς οργανώνουμε τα κινήματά μας.

Ας βρεθούμε να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα πώς εσωτερικεύουμε και αναπαράγουμε μοτίβα καταπίεσης και κυριαρχίας, πώς μπορούμε να εφαρμόζουμε καλύτερα τις απελευθερωτικές μας αξίες στις ζωές και τους αγώνες μας.(Τεχνοχώρος Τζεπέτο – Kατεχάκη και Χειμάρρας ,πεζόδρομος Φορτέτζα,Ρέθυμνο)

πηγή:https://www.facebook.com/da.heraklion/     &   https://www.facebook.com/Geppetto-art-lab