Ηράκλειο : Συζήτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη | 4/7 -ώρα:20:30 ,στέκι Μεταναστ(ρι)ών

Τα τελευταία χρόνια εκρηκτικές διαστάσεις έχει πάρει η άνοδος του φασισμού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ιεροί λόχοι και μακεδονοτσολιάδες, πογκρομ σε μετανάστες, χιλιάδες άνθρωποι στιβαγμένοι σε hotspot, άλλοι τόσοι πνιγμένοι στο Αιγαίο και νεκροί σε αστυνομικά τμήματα, επιθέσεις σε καταλήψεις, εμφάνιση επικίνδυνων καρικατούρων της πολιτικής και του τηλεμάρκετινγκ, και τα συντριπτικά υψηλά ποσοστά των ακροδεξιών στις απερχόμενες ευρωεκλογές περιγράφουν σε τίτλους την χρονιά που διανύουμε.

Αυτή είναι όμως η μία πλευρά του νομίσματος. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο κόσμος του κινήματος που παλεύει καθημερινά στους δρόμους και στις γειτονιές ενάντια στο φασιστικό κτήνος με όσα μέσα διαθέτει, ενώ παράλληλα στο εφετείο Αθηνών συνεχίζονται οι απολογίες των χρυσαυγητών.

Με αυτή την αφορμή, σας καλούμε την Πέμπτη 4/07 στις 20:30 στο στέκι Μεταναστ(ρι)ών, να συζητήσουμε για την συγκυρία που βιώνουμε, την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για συλλογικούς τρόπους δράσης σε τοπικό επίπεδο.

Ακολουθεί Καφενείο Οικονομικής ενίσχυσης

πηγή:https://el-gr.facebook.com/events/367641507226466/

css.php