Κρήτη : Αντιφασιστικές δράσεις ενόψει του μακεδονικού συλλαλητηρίου | Ηράκλειο-κατέβασμα φασιστικών αφισών | Χανιά – παρέμβαση με αντιφασιστικά μηνύματα

Ηράκλειο : Την Πέμπτη 17/1 , περίπου τα μεσάνυχτα συντρόφισσες/οι αντιλαμβάνονται οτι παρέα φασιστών κολλάει αφίσες στο κέντρο της πόλης που καλούν στην συγκέτρωσή στο Σύνταγμα την κυριακή (20/1) για τη μακεδονία.

Τα αντανακλαστικά μας ήταν άμεσα αλλά δεν συναντηθήκαμε με τους φασίστες που κολούσαν με σελοτέιπ έγχρωμες-Α3 στα γρήγορα.

Κατα τη διάρκεια της βραδιάς κατέβηκαν πάνω απο 100 αφίσες που είχαν βάλει σε κεντρικά σημεία.

Υ.Γ  Ηταν πάλι εμφανής η συνεργασία με τους μπάτσους (όπως πρόσφατα στο μνημόσυνο του κατσίφα) και ο συντονισμός τους αφού κατά την διάρκεια της αφισοκόλησης κάναν στατική περιπολία 8 ΔΙ.ΑΣ  στην Δικαιοσύνης στο ύψος των λιονταριών , κάτι που δε συμβαίνει τον τελευταίο καιρο.

Υ.Γ2 Στο Ηράκλειο υπήρξε ιντερνετικό κάλεσμα για την Κυριακή που »κατέβηκε». Δύναμη στους συντρόφους στην Αθήνα που θα παίχτει άλλη μια πράξη απο αυτήν την παρωδία.

εγρήγορση-συντροφικότητα-αντιφάσισμος

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1594933/


Χανιά: Σήμερα 18/1/2019 κάναμε παρέμβαση γύρο στα 20 άτομα σε κεντρικά σημεία της πόλης με αντιφασιστικά μηνύματα για να δείξουμε ότι κάθε λογής φασιστικό,εθνικιστικό σκουπίδι δεν έχει θέση σε καμία πλατεία. Να τους τσακίσουμε χωρίς κανένα οίκτος εθνικό πατριώτες πίσω στης τρύπες σας.

Λυσσασμένοι λύκοι.

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1594926/

css.php