Χανιά : Προβολές σχετικά με την υπόθεση του Μ.Σεισίδη -5/6, 21:30,πλ.Σπλάντζια

Στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταληψεις θα γίνει την Δευτέρα 4/6 ,περί τις 7.30μμ επικοινωνία με σύντροφο από την συνέλευση αλληλεγγύης στο Μάριο Σεισίδη επ αφορμής της έναρξης της δίκης του σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα, ο σύντροφος είχα καταδικαστεί για την υπόθεση των » ληστών με τα μαύρα » σε 36 έτη φυλάκισης.

Την Τρίτη 5/6, στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας αλληλεγγύης στον Μ.Σεισίδη θα γίνουν προβολές σχετικών video στην πλ.Σπλάντζια στις 9.30μμ (η αφίσα περιέχει λαθος τοποθεσία)

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις Καταλήψεις

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/75030/

1 Σχόλιο

 1. Η ανοιχτή συνέλευση στις καταλήψεις ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για πανελλαδική μέρα αλληλεγγύης στο σύντροφο Μάριο Σεισίδη εν όψη της δίκης του σε 2ο βαθμό (ξεκινά αύριο 6/6) προέβαλε το βίντεο για την «ιστορία μιας ληστείας» καθώς και τη συνέντευξη-παρουσίαση της υπόθεσης απο το δικηγόρο του καθώς και την πρόσφατη τέτοια από τον ίδιο τον Μάριο στο omnia tv .

  Μοιράστηκαν σχετικά κείμενα[1, 2 ] και έγινε αφισοκόλληση.

  Παράλληλα κρεμάστηκε πανό για τον Μάριο που έγραφε «Σε ένα κόσμο που αρκεί για αποδεικτικό στοιχείο το DNA ο επόμενος ένοχος θα είσαι εσύ * Αλληλεγγύη στο Μάριο Σεισίδη»

  Τέλος, αναρτήθηκαν και 2 πανό για τους απεργούς πείνας από 30/5 και 31/5 αντίστοιχα Δημήτρη Κουφοντίνα και Τurgut Kaya .
  Στο πρώτο αναγράφεται «το ζήτημα δεν είναι να μην είσαι αιχμάλωτος / το να μην παραδίνεσαι, αυτό είναι * αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα»

  Στο δεύτερο : Αλληλεγγύη στον επαναστάστη Turgut Kaya απεργό πείνας από 31.5

  https://athens.indymedia.org/post/1588636/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

css.php