Ηράκλειο : Γλέντι για τη διάσωση του Πάρκου Γεωργιάδη-14/1 -ώρα:13:00 | 3η Ανοικτή Συνέλευση για την υπεράσπιση του Πάρκου Γεωργιάδη-Τετάρτη 17/1 -ώρα:18:00

Οι φυλές του πάρκου Γεωργιάδη σας καλούν αύριο Κυριακή 14/1/18  μετά τη 1 το μεσημέρι στο αγαπημένο μας πάρκο, να γλεντήσουμε με φαί, μουσική και παιχνίδια! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συλλογική κουζίνα, παιδικά παιχνίδια και μουσική από ρεμπέτικη κομπανία, hip-hop σχήματα (blucpat, vfd, flu, aeon, upper, ενοχή και open mics).

Με τη ευκαιρία θα συζητήσουμε για τις επόμενες μας δράσεις για το πάρκο, για την κοπή των δέντρων, από εργολάβο του Δήμου, στην οδό Ίδης αλλά και γενικότερα για τις παρεμβάσεις του Δήμου στο ελάχιστο πράσινο της πόλης μας.

Θα βρισκόμαστε αύριο εκεί και με ήλιο και βροχή!

Οι φυλές του πάρκου

πηγή:https://www.facebook.com/fyles2parkou

 

 

  • 3η Ανοικτή Συνέλευση για την υπεράσπιση του Πάρκου Γεωργιάδη | Τετάρτη 17/1/18 -ώρα:18:00

Η επικαιρότητα έρχεται να επαληθεύσει όλη τη δυσπιστία που υπάρχει από τους ανθρώπους του Ηρακλείου απέναντι στην έννοια «ανάπλαση», όπως την αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι του Δήμου. Τα κομμένα δέντρα στην οδό Ίδης ήταν μια πικρή γεύση που πήραμε, που μας γέμισε με πόνο και οργή. Τραπεζοκαθίσματα έναντι δέντρων και εμπορευματοποίηση έναντι της ζωής και του πρασίνου που μόνο η φύση μπορεί να μας προσφέρει.

Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να υπερασπιστούμε το Πάρκο Γεωργιάδη, ένα από τα πιο ζωντανά σημεία στο κέντρο της πόλης, μέσα από ανοιχτές και οριζόντιες διαδικασίες. Γι αυτό, μαζευόμαστε στην 3η ανοιχτή συνέλευση των Φυλών του Πάρκου Γεωργιάδη για να συντονίσουμε τις περαιτέρω δράσεις μας, την ***ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 18:00***, εκεί, στο φυσικό μας χώρο.

Συμμετέχουμε στη συλλογή υπογραφών για την διάσωση του Πάρκου Γεωργιάδη
https://secure.avaaz.org/en/petition/Dimotiko_Symvoylio_Irakleioy_Ypografoyme_gia_tin_Prostasia_toy_Parkoy_Georgiadi/?cIWnJmb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-466800-Dimotiko_Symvoylio_Irakleioy_Ypografoyme_gia_tin_Prostasia_toy_Parkoy_Georgiadi&utm_term=IWnJmb%2Ben

Μοιραζόμαστε την πληροφορία / Συναντιόμαστε / Οργανωνόμαστε

Συντροφικά,
Οι φυλές του πάρκου

fyles2parkou@riseup.net

πηγή :https://www.facebook.com/events/145701946135655/

css.php