Χανία : Συγκέντρωση για τον Κώστα Μπ. | 23/9 -ώρα:20:00 πλ.Αγοράς -Συνέλευση αλληλεγγύης 25/9-ώρα: 19.00 στο εξωτερικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη ήταν μια μέρα  για την συμπλήρωση τεσσάρων χρονών απο τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που τον μαχαίρωσε ο φασίστας Γιώργος Ρουπακιάς στο Κερατσίνι με την κάλυψη των μπάτσων.  Η κρατική καταστολή εκείνη την ημέρα πραγματικά  έχασε κάθε έλεγχο χτυπώντας κόσμο με τον πιο άθλιο τρόπο όταν η πορεία έφτασε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ   στη Μεσογείων επίσης οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν εκείνο το βράδυ στα εξάρχεια. Στις εφόδους των ένστολων δολοφόνων έγιναν έγιναν έξι συλλήψεις όπου τους βασάνισαν.  Ένας απο όσους έπεσαν στα χέρια των μπάτσων είναι ο Κώστας Μπ που κατέληξε στο Κατ και είναι σε κώμα απο 16/9.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Να πλαισιωθεί κόσμος στην Πλ. Αγοράς σήμερα 23/9 και ώρα 20:00 για περαιτέρω δράσεις κτλπ ενάντια στην κρατική καταστολή.

Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1578106/


Συνέλευση αλληλεγγύης στον Κ.Μπ.

 

Ο Κ. Μπ. συνελήφθη στα Εξάρχεια κάποιες ώρες μετά το τέλος των αντιφασιστικών πορειών της 16ης Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Κατά τη σύλληψη και μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ ο σύντροφος ξυλοκοπήθηκε, βασανίστηκε και τραυματίστηκε σοβαρά κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Καλούμε συνέλευση αλληλεγγύης τη Δευτέρα 25/9 στις 19.00 στο εξωτερικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Ενάντια στην αστυνομική/δικαστική αυθαιρεσία

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους

Δύναμη στον Κ.Μπ. και στους διωκόμενους των αντιφαστιστικών κινητοποιήσεων των 16-18 Σεπτέμβρη

Αλληλέγγυες-οι

πηγή : https://www.kinimatorama.net/event/87521