Ρέθυμνο : Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία | Κάλεσμα με αφορμή την απειλή εκκένωσης της κατάληψης της Rosa-Nera |2/5 -ώρα:19:00 ,στέκι πολιτιστικών ομάδων

Η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών-ριών στο Ρέθυμνο καλέστηκε και σχηματίστηκε τον Δεκέμβρη του 2016. Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της συνέλευσης ήταν να αποτελέσει ένα κοινό πολιτικό πεδίο συνεύρεσης προκειμένου να φέρει σε αλληλεπίδραση όλα ή τα περισσότερα κομμάτια του α/α χώρου της πόλης. Κατά τον απολογισμό που έγινε για τη μέχρι τώρα λειτουργία και δράση, εκτιμήθηκε ότι η συνέλευση δεν κατάφερε να επιτύχει τον σκοπό αυτό καθώς πλαισιώθηκε μερικά και αποσπασματικά.

Παρόλα αυτά, οι συντρόφισες/οι που συμμετείχαμε στις μέχρι τώρα διαδικασίες αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την τακτική συνεύρεση διατηρώντας τον αρχικό  χαρακτήρα και την ταυτότητα της συνέλευσης. Αποφασίσαμε τη μετεξέλιξη της συνέλευσης με νέο όνομα καθώς θεωρήσαμε ότι εκείνο παρέπεμπε σε εκπροσώπηση του ευρύτερου α/α χώρο στο Ρέθυμνο, κάτι που δεν μας αντιστοιχεί και δεν επιθυμούμε. Επιλέξαμε τη νέα ονομασία της συνέλευσης ως παραπομπή στις προθέσεις να παραμείνει η συνέλευση ένας διακριτός πολιτικός πόλος στην πόλη καθώς και να διατηρηθεί η ανοικτότητα στις διαδικασίες και ο σεβασμός στην πολυμορφία τόσο μέσα όσο και έξω από αυτή. Ωστόσο, εξακολουθούμε να επιδιώκουμε να αποτελέσει αυτή η διαδικασία ένα διευρυμένο πεδίο συνάντησης για τα α/α κομμάτια της πόλης και προσκαλούμε σε συμμετοχή.

Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία
Ρέθυμνο, Απρίλης 2017

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1572663/

***

Με αφορμή την απειλή εκκένωσης της κατάληψης της Rosa-Nera στα Χανιά καλούμε σε συνάντηση την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 19:00 στο στέκι πολιτιστικών ομάδων, όπου θα γίνει :

Α)Ενημέρωση από άτομο της κατάληψης της Rosa-Nera

B)Συζήτηση για να οργανώσουμε από κοινού την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στην κατάληψη

                                

                                   Ανοιχτή συνέλευση για την Αναρχία/Αντιεξουσία

 

πηγή :https://athens.indymedia.org/post/1572680/