Ηράκλειο : Μια πρώτη ανταπόκριση από την πορεία της 6ης Δεκέμβρη

cvkl57xwuaaj_q6Hράκλειο 6/12/15 : Πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν στη πορεία της 6ης Δεκέμβρη. Υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία με πολλές διμοιρίες ΜΑΤ καθώς και πολλούς ασφαλίτες και μηχανές Δίας. Κατά την διάρκεια της πορείας σπάστηκαν στην 25ης Αυγούστου η Τράπεζα της Ελλάδος, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών και η τράπεζα Πειραιώς όπως και τα Starbucks . Επίσης σπάστηκε μια βιτρίνα των Max & Spencer, πολλές κάμερες στην λεωφόρο Καλοκαιρινού και στην πλατεία Κορνάρου.

Όταν η πορεία επέστρεψε στην κατάληψη του Ευαγγελισμού μια διμοιρία που είχε κατέβει αρκετά κοντά, πέταξε δακρυγόνο στον κόσμο που είχε παραμείνει απέξω και ακολούθησαν συγκρούσεις με πετροπόλεμο για μισή περίπου ώρα.Τα καθεστωτικά αναφέρουν για προσαγωγές ή συλλήψεις 10 ατόμων, που όμως είναι άσχετα άτομα μικρής ηλικίας, που τους έπιασαν περιμετρικά της πορείας στα γύρω στενά.

Από τηλεφωνική ενημέρωση της mpalothia

Πηγή : https://mpalothia.wordpress.com

Φωτογραφίες από Δρομογράφο :

cvkl5_6weaaky4dcvkl5_twuaase89cvkl5jdwsaeba_cvkmmlrxaaaa9o9cvkmmmewuaaj1fncvkmmncwcaaqbgjcvkmusmwoaamwx5cvkmut1wuaevjixcvkmutfwuacjxkccvkmuucwiaabl4r

css.php