• Πολιτικές διώξεις / Κοινωνικοί αγώνες / Αλληλεγγύη

    Solidarity 9 diwkomenoi xaniaΜέσα από μια σειρά πολιτικών διώξεων στα Χανιά, αλλά και σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας καταστολής και ποινικοποίησης των δίκαιων λαϊκών αγώνων, τρομοκράτησης της κοινωνίας με στόχο τη φίμωση των αντιστάσεων. Θυμίζουμε πως οι διώξεις αγωνιστών, απ' όλες τις τάσεις του κινήματος στα Χανιά, αφορούν μαζικότατες λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανελευθερία, τον εκφασισμό της δημόσιας ζωής.Διαβάστε περισσότερα

    Αλληλεγγύη στους 9 διωκόμενους για την κατάληψη της αντιπεριφέρειας Χανίων

    • Πορεία ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων : Παρασκευή 6 Μάρτη 2015 - ώρα: 18:30,πλατεία Δημοτικής Αγοράς | Συγκέντρωση αλληλεγγύης :Τριτη 10 Μαρτίου 2015 - ώρα:11:00, δικαστήρια Xανίων |Αφίσες : [1] [2] |Ανακοινώσεις : Ανοιχτή επιστολή Στέφανος Δ.Λ | Κατάληψη Rosa Nera |
    • -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ομάδα ΑΤΑΞΗΑ : Συμετοχή στα Μαθήματα ελληνικών στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων

mathimata-stekiΣε έναν κόσμο όπου η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη, οπού εντείνεται ο αποκλεισμός ανθρώπων από την εκπαίδευση αλλά και από κάθε κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, τα φαινόμενα του ρατσισμού και του φασισμού αυξάνονται ραγδαία!

Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών συνεχίζει για ένατη συνεχή χρονιά μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες προσπαθώντας έμπρακτα να σπάσει τους αποκλεισμούς που μας επιβάλλονται.

Στόχος μας αφενός είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη με δωρεάν μαθήματα ατόμων που δέχονται αποκλεισμούς από το ίδιο το κράτος, τόσο οικονομικούς όσο και θεσμικούς, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα και θρήσκευμα. Να στηρίζουμε με δωρεάν και ελεύθερα μαθήματα μετανάστες/μετανάστριες. Αφετέρου να σκεφτόμαστε και να συζητάμε πάνω σε μια άλλη αντίληψη όπου θα χωράμε όλοι και όλες.

Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών και δράσεων από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών. Καλούμε λοιπόν όποιον -α επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή ως δάσκαλος -α ,ανεξαρτήτως ιδιότητας, να έρθει την Παρασκευή στις 20.00 στο Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976023952, 6934168022

Ομάδα ΑΤΑΞΗΑ (του Κοινωνικού Στεκιού – Στεκιού Μεταναστών Χανίων)

- Πηγή : http://www.tokaravani.gr

Ετικέτες , , , , , , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.

  • 88x31Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές .Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (((●))) Candia Alternativa είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης .