Αρκετοί μπάτσοι θα φυλάνε το ηράκλειο για την αποφυγή επεισοδίων κατα την διάρκεια των πορειών που θα πραγματοποιηθούν στις 6 & 7 του Δεκέμβρη με μέτρα αντίστοιχα της 17 Νοέμβρη

Αρκετοί μπάτσοι θα φυλάνε το Hράκλειο για την αποφυγή επεισοδίων κατα την διάρκεια των πορειών που θα πραγματοποιηθούν στις 6  & 7 του Δεκέμβρη  με ανάλογα μέτρα  της πορείας της 17 νοέμβρη  σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου.Τα παπαγαλάκια του κρατους  για ακόμη μία φορα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που θέλει να κατέβει στον δρόμο για διαδηλώσει .Το συκοφαντικό παραλήρημα και η παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε και του τύπου μας αηδιάζει και πάντα θα μας βρίσκει απέναντι του.Να κατέβουμε όλοι στον δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο που προσπαθούν να μας επιβάλουν!Όσοι μπατσοι και αν ειναι στον δρόμο δεν προκειται να μας σταματήσουν να αντιστεκόμαστε  σε οποιαδήποτε  μορφή εξουσίας που αποτελεί εχθρό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ελευθερίας!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ακολοθεί απόσπασμα απο άρθρο σε τοπικό μεσο :

” Ανεξάρτητα από το να χάθηκε ή όχι το νόημα του Δεκέμβρη, ανεξάρτητα αν η λαϊκή οργή- εν πολλοίς δικαιολογημένη- μετατράπηκε σε βιαιότητες, καταστροφές και πλιάτσικο, οι νεολαίοι κυρίως θα ξαναβγούν στους δρόμους.

Στο Ηράκλειο προγραμματίζονται τέτοιες εκδηλώσεις και την Κυριακή και τη Δευτέρα και η Αστυνομία λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων.
Μπούσουλα για την Αστυνομία αλλά και τους διαδηλωτές αποτελεί σε τοπικό επίπεδο, η πορεία του Πολυτεχνείου, η οποία έγινε υπό το σφικτό εναγκαλισμό της αστυνομίας. Τα επεισόδια όπως και οι ζημιές δεν αποφεύχθηκαν, ήταν όμως μικρής έκτασης. Έγιναν και τέσσερις συλλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες.

Βεβαίως η αστυνομία χρεώνεται την κατάληψη της Λότζια, την οποία όφειλε να είχε προβλέψει περιφρουρώντας το κτίριο. Στην παρούσα φάση θα φυλάσσονται στη διάρκεια των εκδηλώσεων όλα τα δημόσια κτίρια , ενώ ειδική μέριμνα θα ληφθεί για τα τραπεζικά καταστήματα και πιθανούς στόχους, που μπορούν να χτυπήσουν άτομα που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.(πηγή :http://www.goodnet.gr/index.php?id=6,30880,0,0,1,0)